COG LCD utfoldelse moduler

COG LCD utfoldelse moduler

COG (Chip-på-Glass) Chip-på-Glass (COG) er en flip chip bånd metoden som brukes til å koble montering av nakne integrerte kretser på barometer substrate direkte ved hjelp av Anisotrop ledende Film (ACF). Tonehøyden til IC støt (footprint) kan skaleres ned etter kunder '...

Produktdetaljer

COG (Chip-på-Glass)

Chip-på-Glass (COG) er en flip chip bånd metoden som brukes til å koble montering av nakne integrerte kretser på barometer substrate direkte ved hjelp av Anisotrop ledende Film (ACF). Tonehøyden til IC støt (footprint) kan skaleres etter kundenes behov (kontakt pitch av barometer substrate). Denne metoden reduserer montering området til høyest mulig pakking tetthet, som særlig viktig å programmer som plassbesparende er avgjørende. Det tillater en kostnadseffektiv montering av driveren chips fordi integrere flex PCB er ikke lenger nødvendig. IC er limt direkte på glass underlaget og er egnet for håndtering høyhastighets eller høyfrekvente signaler.

COG-teknologi er en av de høyteknologiske montering metoder som bruker gull støte eller vende Chip IC'S, og implementert i mest kompakte programmer. Chip-på-Glass integrerte kretser ble først introdusert av Epson. Vend prosessoren montering, IC chip er pakket ikke men er montert direkte på PCB som en naken chip. Fordi det er ingen pakke, kan montert fotavtrykk av IC minimeres, under obligatorisk størrelse av PCB. Denne teknologien reduserer Monteringsområdet og er bedre egnet til håndtering høyhastighets eller høyfrekvent signaler.

COG brukes hovedsakelig for datakildedriveren ICs i TFT skjermen teknologi der de brukes for LCD, plasma, e-blekk, OLED eller 3D-teknologi. Dette er viktig for elektroniske forbrukerprodukter som bærbare datamaskiner, tabletter, kameraer eller mobiltelefoner med behovet for liten størrelse og lett komponenter.

Fordeler:

Svært økonomisk størrelsen. Chip-på-Glass LCD-moduler kan være så tynne som 2 mm.

Kostnadseffektive over COB, spesielt i grafisk LCD-moduler, fordi reduserer antallet av IC'S.

Mer pålitelig enn kategorien på grunn av kategorien svakhet i bond-området.

Ulemper:

COG kan bare brukes på en bestemt oppløsning nivå der linjene ikke er for fin. Veldig fin plasser COG blir vanskelig å teste, og kategorien ville være den foretrukne tilnærmingen.

Det kan være mer kostnadseffektivt å bruke TAB eller COB, hvis en designer har å integrere tastatur eller indikator rundt displayet.

Det aktive området er ikke sentrert i disposisjon men forskyvningen på grunn av området der kretser er.


Et par:Grafisk LCD-skjerm BGB12232-10 Neste:Tegn LCD-skjerm BCB2004-01

Forespørsel